Username:

Password:

Fargot Password? / Help

 

Gitaarcursus basisschooldocenten

Muziek op school is belangrijk. Om de muzieklessen voor leerlingen en docenten leuk, uitdagend en creatief te houden biedt Muziekschool Musicas de mogelijkheid voor basisschooldocenten een gitaarcursus te volgen. Zo zal de muzikale begeleiding in de klas gemakkelijker gaan en worden leerlingen en ook docenten geprikkeld, meer met muziek bezig te zijn. Op dit moment hebben al meer dan 400 basisschooldocenten (vanuit diverse besturen) de cursus met succes afgerond. 
In de gitaarcursus voor basisschooldocenten worden docenten binnen een periode van 15 lessen de basisbegrippen van het gitaar spelen spelenderwijs bijgebracht. Het gitaarspel en de theoretische muziekkennis wordt geleerd en geoefend met behulp van kinderliedjes die tijdens de cursus al kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van de muzieklessen op school. Door middel van deze cursus wordt het voor docenten mogelijk kinderen tijdens de muzieklessen in de klas of tijdens een viering op school met gitaarspel te begeleiden.
De lessen zullen worden gegeven in groepsverband. Het is de bedoeling dat de lessen niet alleen een lerend karakter hebben maar ook bijdragen aan de teambuilding van het docentenkorps door gezellig samen muzikaal bezig te zijn. De cursus kan worden gegeven bij u op school of op één van onze vier muziekscholen. Mocht u na deze cursus nog behoefte hebben uw muzikale vaardigheden verder te ontwikkelen is dat uiteraard geen enkel probleem.

Daar wij ook in het bezit zijn van een aantal muziekwinkels kunnen wij u (zowel als school evenals uw docenten) goedkoop en gemakkelijk voorzien van instrumentaria.

Schrijf je hier in voor deze cursus!

Uw Naam

Uw Straatnaam & Huisnummer

Uw Postcode en plaats

Uw Telefoonnummer

Uw Geboortedatum

Uw Emailadres

Lesvorm

Opmerkingen