Username:

Password:

Fargot Password? / Help

Bandcoaching 

Ben je muzikant? En heb je altijd al in een band willen spelen? Dan is dit je kans!

Musicas organiseert een nieuw project waarin muzikanten de gelegenheid krijgen om ervaring op te doen en te leren hoe het samenwerken in een band te werk gaat. Dit door middel van het spelen van eigen nummers of covers. Er zal bij deze bandworkshop een bandcoach aanwezig zijn die je helpt met het samenspelen, schrijven van nummers en de band verder op wel helpt. Deze bandcoach zit zelf ook in bandjes en heeft dus volop ervaring met samenspelen!
Er word gekeken naar je niveau en leeftijd zodat je in een band komt waarmee je gelijk bent met de rest en samen leert te groeien.  Dit is de allerleukste manier van leren, door het daadwerkelijk te doen met mensen die net zo graag muziek willen maken als jij zelf.

Uiteindelijk werk je toe naar een eindperformance, waarin je kan laten zien wat je allemaal hebt geleerd. De coaching zal 1 keer per week (60 min) plaatsvinden en dit zal 10 euro per les/per leerling kosten. 

Ben je enthousiast en wil je graag aan de slag met een band, twijfel dan niet en meld je aan via het onderstaande formulier! 

Dit project zal alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Je zult een email ontvangen na je inschrijving waarin je hierover meer toelichting zult ontvangen.

Inschrijven voor deze cursus? Vul onderstaand formulier in!

Uw Naam

Uw Straatnaam & Huisnummer

Uw Postcode en plaats

Uw Telefoonnummer

Uw Geboortedatum

Uw Emailadres

Heb je al ervaring, vertel ons er wat over

Gewenst genre

Welk instrument bespeel je

Hoe lang bespeel je dit al

Heb je een eigen instrument

 17.00-18.00 18.00-19.00 19.00-20.00 20.00-21.00

Eventuele opmerkingen